Ga direct naar een van de jeugdteams of lees hieronder de wedstrijdverslagen & andere berichten over de jeugd.

IBC’03/RKVCL JO13-1 - Caesar JO13-3 6-0

Op deze zeer koude zaterdagochtend mocht de JO13 aantreden in Itteren tegen Caesar JO13-3. Aangezien er 3 afmeldingen waren, werden we uitgeholpen in de defensie door Cedric van de JO11, waarvoor dank.

Op het laatste moment, kon Milan toch nog meedoen en dus werd hij onze keeper vandaag, want Beau was ziek.

De wedstrijd begon eigenlijk zoals verwacht, de JO13 vol op de aanval en Caesar werd terug op eigen helft gedrukt. Helaas konden we dat nog niet uitdrukken in doelpunten, en het duurde ook lang voordat deze vielen. Totdat Danique het wel welletjes vond geweest en na een scrimmage voor het doel de 1-0 scoorde. Eindelijk.

Nu waren we los en nog voor rust, scoorde we 2 x, waaronder een mooi afstandsschot van Cedric op 20 meter voor het doel, waardoor we gingen rusten met een 3-0 voorsprong.

In de rust verteld, dat we best goed speelden, alleen heel veel kansen nodig hadden om een doelpunt te maken.
We moesten meer proberen om van afstand te schieten, Cedric had het voorbeeld immers al gegeven.

In de 2e helft hebben we dat ook geprobeerd, alleen bleef een monsterscore uit. Wel scoorden we nog 3 maal, waardoor de stand op 6-0 bleef steken.

Cedric speelde voor de eerste keer op een groot veld en deed dat zeer verdienstelijk, rustig aan de bal en een mooi doelpunt, klasse.
Bij deze dus ook man of the match.

Beau wensen we beterschap en hopelijk zijn we er volgende week, bij de laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie, allemaal weer bij. Winst betekent namelijk het kampioenschap.

Doelpuntenmakers: Danique 3x, Cedric 1x, Igor 1x, Enzo 1x ... See MoreSee Less

View on Facebook

Daalhof JO09/2 - IBC'03/RKVCL 2-1

Vandaag de laatste wedstrijd van het seizoen uit tegen Daalhof. Een team dat gedurende het seizoen is overgeplaatst vanuit de 3de klasse in onze klasse. Zouden wij onze ongeslagen status in de competitie kunnen vasthouden??? Een gelijk spel zou voldoende zijn geweest voor een kampioenschap. Bij navraag bij Daalhof bleek dat ook Daalhof nog ongeslagen was. Een ware kampioenswedstrijd op de laatste dag van de competitie. De KNVB weet het wel goed te plannen.

De mannen en dame waren wat gespannen voor de wedstrijd. Maar na een goede warming-up en wat schieten op goal viel de spanning er af en waren ze er klaar voor. En hoe!! Wat een begin van de wedstrijd. Daalhof kwam er niet aan te pas de eerste 10min. De bal ging van speler naar speler en er waren een aantal mooie kans. Lars wist er 1 van te benutten. Verdiend 0-1. Er zat meer in het vat maar helaas ontbrak het net aan dat laatste tikje of wist de doelman van Daalhof te redden. Daalhof kwam hierna ook iets meer aan spelen toe en de wedstrijd werd iets gelijkwaardiger. Uit een doelschop van Luca wist een speler direct de bal terug te schieten in de rechterbovenhoek van onze goal. Helaas 1-1. Na nog een aantal kansjes voor ons kreeg ook Daalhof nog een flinke kans. Luca wist gelukkig net de hand achter de bal te krijgen zodat deze de doellijn net niet passeerde. Rust. 1-1

Het was spannend maar wij hadden echt het betere van het spel. In de rust dan ook alleen benadrukt dat we vooral zo door moesten blijven gaan. Raf was wederom bereid de tweede helft te keepen.

In de tweede helft speelde we nog beter. Daalhof kwam de eerste 10min niet over de middellijn. We kregen zat op kansen maar ook nu weer telkens net niet. Een inschop van Daalhof vanaf de middenlijn werd direct op goal geschoten. Door een misverstand liet Raf de bal helaas het doel in gaan waarbij hij de bal wel nog aanraakte. 1-2. Nog geen paniek aan onze kant. Als we zo zouden blijven spelen kwam die aansluiting er vast nog. Helaas had de keeper van Daalhof een superdag en kregen we ons goede spel niet beloond met een doelpunt. Op 1 diepe bal van Daalhof na die Raf door goed uitkomen wist te pareren had Daalhof verder weinig in te brengen. Ondanks het behoorlijke overwicht bleef het bij 1-2 waardoor Daalhof een feestje kon vieren.

Zo zie je maar. Speel je misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen dan kun je toch verliezen. Ook dat is voetbal en dat maakt het spelletje misschien juist wel zo mooi. We kunnen alleen maar terugkijken op een super seizoen waarbij iedereen enorme stappen heeft gemaakt. Hopelijk mogen we volgend seizoen meer van dit soort wedstrijden spelen. Daar kunnen ze alleen maar beter van worden. De coaches zijn in ieder geval super trots op deze groep en hebben alweer zin in het volgende seizoen.

Doelpunt: Lars ... See MoreSee Less

View on Facebook

IBC'03 JO17 - Scharn JO17/4

Zaterdag de wedstrijd tegen Scharn JO17/4. Normaal altijd wel een beetje beladen wedstrijd, omdat een groot deel van onze ploeg ooit eens bij Scharn gevoetbald heeft(het is hun vergeven!!). Dit keer was er weinig van te merken alleen Scharn zat het blijkbaar nog een beetje dwars.
We hadden besloten om Kaj maar eens een vrije familie zaterdag te geven, gelukkig hebben we Mik die het ook leuk vind om af en toe eens te keepen.
Maar toch een extra opdracht voor de verdediging, zorg dat onze keeper niet te veel onder druk komt. Moet zeggen dat dit vrij goed gelukt is, de keren dat het mis ging liet Mik wel zien dat ie ook wel een stukje kon keepen.
Er stond een vies koud windje over het veld waar duidelijk alleen het publiek last van had. In het begin van de wedstrijd was het wel even warm spelen en aftasten. Onze bekende fout werd weer gehanteerd, de lange hoge bal, dus het verliep soms weer erg rommelig. Maar gelukkig werd er ook echt goed gecombineerd soms zelfs gewoon om te smullen zo mooi!
Youri kon na een zo'n goede combinatie doorstomen naar de goal, Scharn was het hier niet mee eens en maakte daarom maar een overtreding, helaas voor hun was dit binnen de 16. De penalty wordt door Youri zelf binnengeschoten 1-0. Dan volgt er een leuke combinatie op het middenveld Rene gaat er met de bal vandoor en alleen voor de keeper mist ie dus nooit 2-0. Dan een handsbal binnen de 16 en ja dat is in het voetbal nu eenmaal een penalty. Youri gaat er weer achterstaan, helaas nu lukt het ff niet.
Luc krijgt het niet echt warm achterin en besluit maar eens op zoek te gaan tegen zijn oude club. Tijdens zijn rush vindt hij Youri, het pasje is precies op maat en nu dus wel 3-0. Dan volgt er voor de rust nog een schitterende combinatie over rechts. Via Juul komt de bal bij Niek. En zoals alleen Niek dat kan haalt hij de achterlijn en zet voor, daar staat Rene al te wachten 4-0. De tweede helft had eigenlijk niet gespeeld hoeven te worden. Wij hoefden niet meer echt en Scharn leek ook niet meer echt te willen. Wel vielen er nog twee goals, voor ieder eentje het is wederom Juul die een werkelijk schitterende combinatie met Niek opzet. Niek ziet Rene al weer loeren en met een fraaie boogbal bereikt ie hem 5-0 HATTRICK!! Ff een onoplettendheid in de verdediging zorgt er voor dat Mik toch 1 keer gepasseerd wordt vandaag. Dus geen cleansheet maar dat is absoluut geen schande!!
Goeie pot mannen, nog 1 competitiewedstrijd en een bekerwedstrijd te gaan en dan de verdiende rust. ... See MoreSee Less

View on Facebook

IBC'03/RKVCL JO11-1 KAMPIOEN !!!!

IBC'03/RKVCL JO11-1 - SVME JO11-1 12-0

Op deze zaterdagmorgen zou de JO11 bij een overwinning kampioen worden in hun klasse in de najaarsreeks van 2017.
Voor het eerst waren we deze competitie helemaal compleet, ook Daan was terug na zijn armbreuk zodat we met maar liefst13 spelers/speelsters deze klus moesten gaan klaren.
Al snel werd duidelijk dat de tegenstander een maatje te klein was voor de JO11.
In de 1e helft ging de JO11 nog wat onzorgvuldig om met de kansen zodat het bij rust slechts 4-0 was in ons voordeel.
Na rust bleef het eenrichtingsverkeer richting het doel van SVME en ging men wat beter met de kansen om zodat de score snel opliep.
Uiteindelijk stopte de teller bij 12-0 en is de JO11 met nog 1 wedstrijd voor de boeg niet meer in te halen en was het kampioenschap een feit.
Een leuke bijkomstigheid in deze kampioenswedstrijd was dat er ook aantal spelers/speelsters een doelpunt wisten te maken die tot op heden in deze competitie nog niet hadden gescoord, 👍
Daar stond tegenover dat de speler die normaal altijd scoort het vandaag niet voor elkaar kreeg om het net te vinden ondanks de 12 treffers😂😂
Doelpuntenmakers: Amine 5x , Dani 3x , Nik 1x , Mika 1x , Bernie 1x en Daan 1x.

Mannen en Meiden van harte gefeliciteerd met een behaalde kampioenschap. ... See MoreSee Less

View on Facebook

VV Sittard JO13-3 - IBC’03/RKVCL JO13-1 1-11

Op deze koude zaterdagochtend, mochten we aantreden in en tegen Sittard JO13-3. De wedstrijd begon 20 min. later, aangezien we allebei zwarte shirts aanhadden en er blijkbaar niet genoeg hesjes voor handen waren om aan te trekken.
De scheids was resoluut en wilde in eerste instantie de wedstrijd afgelasten, maar plots werden er dan toch nog hesjes gevonden en konden we eindelijk aan de wedstrijd beginnen.

Over de wedstrijd zelf valt niet heel veel te vertellen, alleen dat Sittard vrij zwak was en eigenlijk niet bij machte om enige weerstand te bieden. Toch wisten ze eenmaal te scoren, na een klein foutje in onze verdediging.
Bij rust stond het al 1-7 en na rust prikten we er nog 4 bij wat de eindstand dus bepaalde op 1-11 winst voor de JO13.
Pluspuntje vandaag waren een aantal mooie combinaties waar ook een aantal doelpunten uit vielen en we zelfs een complimentje voor kregen van de trainers van Sittard.

Doelpuntenmakers: Igor 3, Enzo 2, Maurice 2, Cas 2, Milan 1 en E.D. 1 ... See MoreSee Less

View on Facebook

IBC'03/RKVCL JO08/1 - RKVVM JO08/1 19-0

De voorlaatste thuiswedstrijd van het seizoen om 9:00 uur op deze zaterdag. Oef... wat voelde het vroeg. Gelukkig hadden onze heren en dame maar weinig last van de vroegte. Het was een stortregen aan doelpunten vandaag. "Mascotte" Kaj had de spelers in de warming-up goed wakkergeschud en na een klein stroef begin was het een genot om naar dit teampje te kijken. Zeker in de tweede helft werd er af en toe prachtig gecombineerd. Ook de keepers Hul en Delano stonden hun mannetje vandaag. De tegenstander werd overklast.

Top gedaan mannen en dame👍👍👍. Gefeliciteerd met deze 19-0 overwinning. Jullie hebben zeker een extra mooi cadeautje verdiend met de Sinterklaas. Donderdag nog goed trainen en dan volgende week een zelfde pot spelen tegen Heughem✅.

Doelpuntenmakers: Sem Sporken (3), Gio (9), Dani (5) en Diego (2) ... See MoreSee Less

View on Facebook

IBC'03/RKVCL JO09/1 - RKUVC JO09/1 9-2

Vandaag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen RKUVC. De mannen en dame stonden fris (lees koud) en fruitig aan de start van deze wedstrijd. Ze hadden er zin in vandaag. Enkele spelers hadden de avond ervoor nog goed gekeken hoe de spelers van jong-Ajax omgaan met een fysiek sterker MVV(0-4). Gezien het fysiek van enkele spelers van RKUVC zouden we die wijsheid wel eens goed nodig kunnen hebben.

Het begin van de wedstrijd was wat slordig. De spelers keken op tegen 2 grote spelers van RKUVC en gingen niet vol voor de duels. Daarnaast moesten we nog even wennen aan de posities op het veld. Na een aantal spelden prikken kwamen we beter in het spel en wisten we ook de 1-0 te scoren(Sem J). Hierna kwam RKUVC iets meer in het spel. RKUVC wist te scoren en dit zorgde ervoor dat het geloof in eigen kunnen steeg bij RKUVC. Ze zaten steeds beter in de wedstrijd en kwamen zelfs op voorsprong 1-2. De beide coaches van ons clubje bleven rustig en bleven geloven in de eigen kracht. Tycho zorgde voor de ommekeer door zich goed op te stellen bij de spelhervattingen van de keeper van RKUVC. Door 2x te scoren stonden we weer op voorsprong. Lindsay zorgde voor de bevrijdende 4-2 waarmee we ook de rust in gingen.

In de rust de spelers een compliment gegeven voor het goede (samen) spel en benadrukt vooral zo door te gaan.

Na de rust een veel beter IBC'03/RKVCL. Er was eigenlijk nog maar 1 ploegje dat speelde en dat waren onze mannen en dame. Sem maakte een prachtige van afstand waarna wederom Sem(traditioneel😃) en Tycho hun 3de maakte. Ook Luca en Finn kregen loon naar werken en wisten het net te vinden waardoor het uiteindelijk 9-2 werd.

Complimenten voor het goede spel. Volgende week de laatste wedstrijd uit tegen Daalhof(JO09/2). Hopelijk weten we onze ongeslagen status vast te houden zodat we volgende week een klein feestje kunnen bouwen.

Doelpunten: Sem J (3), Tycho (3), Lindsay, Luca en Finn ... See MoreSee Less

View on Facebook

Hoog bezoek uit Spanje🇪🇸

Was het een delegatie van Real of juist Barca die één van onze talenten kwamen scouten??? Nee.. het waren 2 voetbalpieten die door de Sint richting de koude Ibc'03 velden zijn gestuurd.

De kinderen werden eerst verrast door een fikse sneeuw/regenbui tijdens de training waarnaar de pieten onze kinderen kwamen verrassen. Na een paar balletjes te hebben getrapt op het veld toch maar snel de warme kantine van Toeter Jaja opgezocht waar alle kinderen van jong tot oud een kleine verrassing mochten ontvangen.

Alles bij elkaar een zeer geslaagd bezoek met ondanks de koude training toch allemaal lachende kinderen. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Ook gratis naar MVV-Jong Ajax en MVV-Jong AZ? Alle kids tot 16 jaar kunnen gratis naar deze wedstrijden. Check mvv.nl voor meer informatie. ... See MoreSee Less

De jeugd heeft de toekomst! MVV nodigt tijdens thuiswedstrijden vs. Jong Ajax (vrij 1 dec, 20u) én Jong AZ (vrij 15 dec, 20u) alle jeugd uit voor GRATIS bezoek aan De Geusselt. Met ons stadion vol ei...

View on Facebook

IBC'03/RKVCL JO11-1 - Leonidas W. JO11-1 2-0

Op deze zaterdagmorgen moest de JO11 aantreden tegen Leonidas W.
Na een leuke gelijkwaardige wedstrijd verleden week tegen Daalhof werd het vandaag wederom een wedstrijd tussen 2 gelijkwaardige ploegen.
Het spelbeeld was vanaf minuut 1 t/m de laatste minuut volledig in evenwicht met kansen voor beide ploegen.
Vlak voor rust veroverde Cedric de bal en stoomde richting doel en op het juiste moment tikte hij de bal breed op Raoul die de bal binnenschoot, 1-0.
Na rust veranderde zoals al eerder gezegd aan het spelbeeld niets.
Na rust leken we op 2-0 te komen na een voorzet van Dani schoot Raoul de bal in de kruising, echter na protesten van Leonidas gaf Dani aan dat zijn voorzet de achterlijn had gepasseerd en dat het doelpunt ongeldig was zodat Dani deze zaterdag de winnaar werd van de fairplayprijs.
Verderop in de 2e helft kwam er even een periode waarin Leonidas een paar grote kansen kreeg op de gelijkmaker maar het was onze keeper Nik die er ons doorheen sleepte en zijn doel schoon hield met een paar goede reddingen.
8 minuten voor tijd viel dan toch de beslissing, na een lage voorzet van Dani kwam Raoul goed voor zijn man en tikte de 2-0 binnen.
Complimenten aan het team voor de getoonde inzet zodat de wedstrijd tot een goed einde werd gebracht.
Doelpuntenmaker: Raoul 2x. ... See MoreSee Less

View on Facebook

IBC’03/RKVCL JO13-1 - Meerssen/RVU JO13-3 11-0

Vandaag stond de wedstrijd tegen Meerssen/RVU op het programma. Na een turbulente week en een verloren vorige wedstrijd, waren de mannen en dame getergd om de overwinning binnen te slepen. Vanaf het begin van de wedstrijd werd de wedstrijd dan ook gedomineerd door IBC/RKVCL. Helaas werden vele kansen niet verzilverd waardoor de enkele uitbraken van Meerssen toch gevaarlijk waren. We komen voor rust op een voorsprong van maar 2-0, mede doordat we pas gaan schieten vanaf het 5 meter gebied en een goede keeper van Meerssen.

In de rust aangegeven om toch eens te proberen om meer van afstand te gaan schieten, zeker op dit natte veld. En de aanvallen niet te ver door te drijven.

De 2e helft weer hetzelfde spelbeeld, IBC/RKVCL domineerden de wedstrijd maar Meerssen kon nu helemaal niet meer volgen. Het advies om meer van afstand te schieten werd goed opgevolgd en de score liep dan ook heel snel op tot de eindstand van 11-0 werd bereikt.

Doelpuntenmakers: Cas 4x, Milan 3x, Maurice 3x, Igor 1x. ... See MoreSee Less

View on Facebook

IBC'03 JO17 - SJO BMR/SNC'14 JO17-2

Vandaag de wedstrijd tegen BMR, als we naar de stand kijken zou het niet veel problemen moeten opleveren. Maar als de mannen het veld op komen zijn we toch lichtelijk onder de indruk. Er komen een heel stel erg grote jongens het veld op gelopen, dus we waren gewaarschuwd. Tijdens de wedstrijd blijkt echter dat we toch wel voetballend echt sterker zijn, zolang we goed blijven combineren en over de grond blijven voetballen. Af en toe wordt dit vergeten en dan wordt het ook gelijk rommelig, we verliezen dan het middenveld en lopen eigenlijk maar wat achter de bal aan. Gelukkig ging het deze zaterdag vaker goed dan fout. En als het dan wel lukt dan zien we ook fraaie goals tot stand komen. Helaas laat het publiek het deze weken wat af weten, wat heel jammer is want de vaste schare heeft toch weer een hele leuke wedstrijd gezien.
Na het gebruikelijk aftasten begon een leuke combinatie bij Juul, met een steekpasje wordt Youri vrij voor de keeper gezet, Youri ziet echter dat Luuk er nog beter voorstaat en geeft hem netjes af, open goal 1-0.
Ook deze week hebben we Mik op het middenveld staan hij besluit het op een gegeven moment eens van afstand te proberen de bal wordt van richting verandert door de tegenstander, keeper is daardoor kansloos 2-0 en tevens de ruststand.
Na de rust zijn er wat omzettingen gedaan in de opstelling, kijken of dit ook goed zal uitpakken.
Het is heel ff wennen maar al snel begint het weer te lopen.
Zodra iedereen weer zijn taak kent, gaan we verder waar we gebleven waren. We krijgen een hoekschop en vind Rene altijd wel een leuk kansje en dus 3-0.
Na een handsbal in ons strafschopgebied kregen we een penalty tegen. Kaj besluit om eens heel boos te kijken naar de tegenstander en de bal. Het hielp echt hij ging naast!
Hier haalden we nog wat motivatie uit. Door zijn goede inzet veroverd Mik de bal op het middenveld hij stoomt op en zet Niek met een mooie pasje vrij voor de keeper 4-0. Nu gaat het opeens snel het is wederom Mik die over links doorgaat en bij de 2e paal vind hij wederom Niek 5-0. de aanval er na vind Mik het wel goed geweest en besluit dat het nu zijn eigen tijd is. Hij besluit wederom tot een afstandsschot maar ook deze keer zit er weer een tegenstander aan die hem heel mooi binnenglijdt 6-0. Dan volgt er een periode met heel veel kansen, geprobeerd wordt om andere teamleden te laten scoren dit lukt helaas niet.
Maar we zijn tevreden met de 6-0 eindstand. ook met het feit hoe bepaalde mensen hun nieuwe taak/plaats hebben opgenomen. Het gaat echt steeds beter, Proficiat !! ... See MoreSee Less

View on Facebook

IBC’03/RKVCL JO9/1 - SV Meerssen JO9/1 3-1

Gespannen koppies stonden vanochtend aan de poort te wachten om aan te treden tegen “angstgegner” SV Meerssen. Meerssen de ploeg die de JO9 uit bekerronde 2 hield door met 3-2 in Meerssen te winnen.

Trainer Micha zag en voelde dat de spanning om te snijden was, en dat allemaal na een goede trainingsweek. De mannen en dame starten moeizaam! Voor het eerste coachmomentje bleef het 0-0 waarna in het tweede deel van de eerste helft de basis voor de overwinning werd gelegd door zeer goed voetbal. Doelpunten van Tycho, Lars met rechts en Finn zorgden voor een comfortabele 3-0. Af en toe zelfs tikkie takkie voetbal. De 3-1 van Meerssen kwam voort uit concentratieverlies.

In de rust bleek Lars was last te hebben van een schop tegen zijn knie, waardoor niet hij maar Raf keeper Luca in het doel verving.

Na rust was het rommelig en kan ik als reporter weinig over schrijven. Hoogte puntjes waren er maar matig. Wel een aantal kansen en een mooie redding van Raf. Onze mannen en dame hadden zeker het betere van het spel, dat wel. De strafschoppen waren nog een klein hoogtepuntje op een koude zaterdagmiddag.

Volgende week de clash tegen RKUVC thuis in Itteren. IBC’03/RKVCL JO9 dendert maar door in de competitie, nog zonder puntverlies komt het einde van de najaarsreeks in zicht.....pakken de mannen en dame van Micha & Bart de titel in deze standloze fairplay league? Ben je nieuwsgierig kom dan zaterdag a.s. om 10u in Itteren kijken. Neem spandoeken, toeters, bellen en goed gesmeerde keeltjes mee om onze toppers naar het hoogste podium te schreeuwen. Ik zal er zeker bij zijn!

Groeten
Sjaaky van Gelder
Courant du Itteren, lummel en Haare ... See MoreSee Less

View on Facebook

RKASV JO08-2 - IBC'03/RKVCL JO08-1 7-5

Vandaag de uitwedstrijd uit tegen Amby. Aftrap om 9 uur.

Was het het vroege tijdstip, waren de heren en dame wat laat naar bed gegaan of was het iets anders??? De start was in ieder geval slecht. De kopjes waren er niet bij.

In de tweede helft werd er goed terug gestreden. Helaas was het net niet genoeg. De goals werden gemaakt door Dani en Giovanni maar deze waren vooral te denken aan een goede team effort.

Volgende week weer nieuwe kansen. Hopelijk zijn de mannen en dame er dan meteen vanaf het begin goed bij.

Doelpunten: Dani (3), Giovanni (2) ... See MoreSee Less

View on Facebook