jeugd

Ga direct naar een van de jeugdteams of lees hieronder de wedstrijdverslagen & andere berichten over de jeugd.

3 weeks ago

Ibc'03 rkvcl jeugdafdeling

Het seizoen is weer begonnen. Afgelopen weekend hebben bijna alle teams meegedaan aan het toernooi van RKUVC Ulestraten.
Een zeer geslaagd toernooi waarbij alle spelers kennis hebben kunnen maken met hun nieuwe medespelers, coaches en voor sommige de nieuwe veldafmetingen en nieuwe spelregels.
Het viel de coaches op dat een groot aantal spelers een aantal nieuwe moves lieten zien die weinig met voetbal te maken hadden🙃😂...

Spond
Don’t blame the coach when football season starts and your kid is only good at Fortnite... ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Ibc'03 rkvcl jeugdafdeling

Seizoensafsluiting 2017-2018

Gisteren wederom een zeer geslaagde seizoensafsluiting gehouden. Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind en konden we er weer een leuke en gezellige dag van maken.

Vanaf 15:00 uur lekker actief geweest met afwisselend 1 tegen 1 voetbal en een voetvolleycompetitie met als uiteindelijk overall winnaar:
Giano Lahaut!! 🏆🏆🏆

Ook de nummers 🥇🥈🥉van ieder jeugdteam kregen een medaille. Vanzelfsprekend kregen de jongste deelnemers allemaal een welverdiende medaille. Van harte gefeliciteerd allemaal.

Om 17:00 zou de "strijd los barsten" wie dit jaar als koning latjetrap het seizoen mocht gaan afsluiten. Rene Coenen wist als enige in de finale de lat direct te vinden. Gefeliciteerd Rene!! Volgend jaar mag je je titel gaan verdedigen😃.

Na de prijsuitreikingen werden de afscheidnemende jeugdleiders/trainers ook nog in het zonnetje gezet. Heel erg bedankt voor jullie inzet de afgelopen jaren Etienne Ramona, Maurice Gennotte, Bart Essers en John Sporken👍👍👍👍. Hopelijk zien we jullie weer snel terug😃.

Hierna was er een zeer geslaagde barbecue. Lekker op tijd en goed verzorgd. Zo goed dat niemand tijd had om een foto te maken😜.

Nu lekker op vakantie 🌞🌞🌞.
Tot ziens allemaal in het nieuwe seizoen!!

Ps Maurice God: bedankt dat je ondanks het feestje van je dochter toch tijd hebt gemaakt om het opblaasbare voetbalveld te komen ophalen. Echt chapeau👍👍.
Een voorbeeld van hoe iedereen zijn bijdrage kan leveren voor ons clubje. Zoals Maurice Schoonbrood al zei: zonder vrijwilligers en inzet van ouders is er geen club. ... See MoreSee Less

View on Facebook

JO13 toernooi Vesta in Melick.

Vandaag stond voor de JO13 het laatste toernooi op het programma voor de zomerstop en wel in Melick bij VV Vesta.

We waren ingedeeld in de poule met Vesta 13-2, RKVVL/Polaris, Hellas en Slekker Boys.

De week vooraf hadden de meeste spelers hun schoolkamp gehad en het zou dus een moeizaam toernooi worden.
Dat bleek ook uit het spel en de uitslagen.

Poulewedsrijden:
Polaris-IBC’03 1-0
Hellas- IBC’03 3-0
IBC’03-Slekker Boys 0-2
Vesta-IBC’03 2-1

We zouden dus uiteindelijk gaan strijden om de 9e plek tegen Vesta 13-3 uit de andere poule.
Deze wedstrijd wisten we winnend af te sluiten en dus eindigen we op een 9e plek.

9e/10e plek:
Vesta 13-3 - IBC’03. 0-3

Al met al een redelijke prestatie aangezien de meeste spelers dus nog zeer vermoeid waren.

Doelpuntenmakers: Maurice(2), Collin(1) en Giovanni(1).

Als we het seizoen samenvatten hebben we een mooi jaar achter de rug.
Voor de winter kampioen, na de winter mooie plek in de middenmoot in de 3e klasse, en natuurlijk het gewonnen toernooi vorige week in Gulpen.
De meeste spelers blijven volgend seizoen op de JO13 spelen en ik ga met een klein groepje door naar de JO15. Ik wil jullie bedanken voor dit mooie seizoen en natuurlijk heel veel succes wensen in het nieuwe seizoen, maar eerst nog volgende week de seizoensafsluiting in Itteren en een welverdiende vakantie. Tot volgend seizoen.....toppers ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Ibc'03 rkvcl jeugdafdeling

Afscheid Raoul Kraft

Vandaag heeft Raoul Kraft zijn laatste wedstrijd mogen spelen met de JO11 tijdens het toernooi van vv Vesta in Melick. Raoul zal volgend seizoen uit gaan komen voor MVV.

Wat een ontwikkeling heeft hij doorgemaakt. Van een speler die het veld niet op durfde en door zijn vader Jordi Kraft letterlijk op de plaats werd gezet tot de speler die hij nu is. Inzet, leergierig, spelinzicht, goede trap, etc. Niet voor niets werd hij vandaag ook uitgeroepen tot speler van het toernooi!!

Een verdiende overgang naar us MVV'ke. Heel veel succes!!! Wij zullen je op de voet blijven volgen👍👍👍 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Toernooi JO11 , Leonidas W.

Op deze benauwde zaterdag namen met 2 teams deel aan JO11-Toernooi bij Leonidas-Wolder.
Om met 2 teams mee te doen was een bewuste keuze omdat JO11 uit 12 spelers bestaat zodat iedereen genoeg aan het voetballen zou komen en dat we niet constant met 5 wissels te maken hadden met maar 15 minuten per wedstrijd.
De JO11 werd aangevuld met Lars , Tycho en Kyan van de JO9 zodat de 2 teams compleet waren.
1 team ging meedoen aan het Hoger-toernooi en 1 team ging mee aan het Lager-Toernooi.

Het team(JO11-2) dat aan het Lager-Toernooi meedeed speelde een leuk toernooi waarin met veel inzet en goede aanvallen uiteindelijk een verdienstelijke 6e plaats werd behaald.

JO11-2 - De Valk JO11-4 0-2
JO11-2 - TW3000 JO11-2 2-4
JO11-2 - RKVVL/Polaris JO11-4 3-2
JO11-2 - Leonidas JO11-2 3-0
JO11-2 - Keer JO11-1 0-2

Het team(JO11-1) dat aan het Hoger-toernooi meedeed moest vol aan de bak om goed resultaat te bewerkstelligen.
De inzet was er en de resultaten waren niet slecht echter met teveel gelijke spelen in een toernooi schiet je meestal niet veel op hetgeen ook de JO11-1 gebeurde.
Uiteindelijk werd het toernooi afgesloten op een 7e plaats.

JO11-1 - RKVVM/Gulpen JO11-1 1-1
JO11-1 - KMR Biesen JO11-1 0-2
JO11-1 - Scharn JO11-3 1-1
JO11-1 - Born JO11-1 0-0 , Born wns.
JO11-1 - RKVVM/Gulpen JO11-1 2-0

Een klein smetje op de toernooidag was de blessure die Giano opliep nadat hij tijdens een duel verkeerd op zijn pols terecht kwam en waar iedereen wellicht dacht aan een breuk bleek het uiteindelijk een flinke kneuzing te zijn, Giano beterschap.

Op naar volgende week waar het voetbalseizoen wordt afgesloten met het laatste toernooi. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Toernooiwinnaar JO13 bij FC Gulpen. ... See MoreSee Less

View on Facebook

JO13 toernooi Fc Gulpen.

Vandaag stond voor de JO13 het eerste toernooi op het programma en wel in Gulpen.

De eerste van 5 wedstrijden moesten we aantreden tegen Hoensbroek. Deze tegenstander bleek al snel een maatje te klein en dus waren de 3 punten al in de pocket. 0-4.

De 2e tegenstander zou iets lastiger worden aangezien we in de competitie nog van hun verloren RKVVM/Gulpen/Sibbe JO13-2.
We hadden Collin de taak gegeven om hun spelbepaler uit de wedstrijd te spelen, en dat lukte vrij aardig. Deze speler is niet in de wedstrijd gekomen en via Maurice komen we na een mooie voorzet van Enzo op een verdiende 0-1. Tevens was dit ook de eindstand.
De 3e en 4e wedstrijd worden vrij eenvoudig gewonnen tegen respectievelijk: Gulpen JO13-3 (4-0) en Voerendaal (0-3).
We waren hierna eigenlijk al kampioen, aangezien RKVVM/Gulpen/Sibbe wel nog in punten gelijk kon komen, maar het onderling resultaat was in ons voordeel.
Echter wilden we het niet daar vanaf laten hangen, maar gewoon ongeslagen dit toernooi op onze naam schrijven.
De laatste wedstrijd was spannend en soms nog billen knijpen maar toch via een doelpunt van Danique gingen ook nu weer de 3 punten naar ons. KAMPIOENEN

Een toernooi ongeslagen en met een doelsaldo van 13 voor en O tegendoelpunten op je naam schrijven... chapeau mannen en dames.👍
Terechte kampioen.

Volgende week wacht ons het laatste toernooi voor de zomerstop in Vesta.
Tot volgende week....

Doelpuntenmakers: Maurice(6), Giovanny(1), Kaj(1), Enzo(2), Collin(1), Igor(1) en Danique (1) ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Ibc'03 rkvcl jeugdafdeling

JO08 én JO09 Toernooi RKHSV

Het einde van het seizoen en dus toernooientijd!!

Als kind niets leuker gevonden dan toernooien spelen. Als coach de "zware" taak om de spelers bij de les en gemotiveerd te houden. Zo ook vandaag bij onze vrienden van RKHSV Heugem-Randwijck. Ieder jaar weer een super leuk toernooi en zo ook dit jaar weer. Dit jaar op de oude velden van De Heeg ivm werkzaamheden aan de velden van Heughem.

De JO08 begonnen vandaag in alle vroegte en speelden een zeer verdienstelijk toernooi. Uiteindelijke werden deze mannen en dame 6de. Maar Romain spande de kroon door de penaltycup te winnen. Van harte gefeliciteerd Romain met deze super prestatie👍👍👍.

De JO09 spelers hadden er ook zin in vandaag. Helaas zonder de geblesseerde Raf. Hij was er vandaag wel bij om onze mannen en dame aan te moedigen en mee te doen aan de panaltycup. Top en snel herstellen👍👍.

De spelers van de JO09 hadden vandaag een relatief makkelijk begin tegen SVME. Dit werd een eenvoudige 4-0. Ook VVL/Polaris was echt een maatje te klein en werd dan ook eenvoudige aan de kant gezet met 2-0. Daarna stonden de spelers van RKHSV JO09-1 klaar en op de een of andere manier wilde het deze wedstrijd niet lukken. Er waren zat kansen maar toch onnodig maar wel een verdiende overwinning voor RKHSV 0-2. De klapper tegen RKASV stond vol van de spanning. 2 ploegjes die van stevig voetbal houden. Bij een 1-1 stand liepen de gemoederen dermate hoog op dat er wijselijk werd besloten om dit ook maar als einduitslag in te vullen. Daarna onze topper tegen de latere kampioenen, Daalhof JO09-2. Altijd leuke wedstrijden waarin we wel weer lekker voetbalden. Ondanks dat we telkens vrij makkelijk scoorden werd het uiteindelijk nog heel spannend. Uiteindelijk een 4-3 overwinning voor ons. Al snel zou blijken dat de laatste wedstrijd zou draaien om het doelsaldo. 3 ploegen op 10 punten na 5 wedstrijden. Onze spelers hebben nog alles uit de tenen geperst om er een maximaal resultaat uit persen. Dit leek met een 4-0 overwinning op SCG ook gelukt. Echter RKASV wist door de uitslag van 5-0 met 1 doelpunt meer en Daalhof met een uitslag van 11-0 een nog veel beter doelsaldo er uit te halen waardoor we uiteindelijk op een 3de plek zijn geëindigd.
Een gedeelde eerste plek voor ons. Zo komt het in de boeken😃👍👍👍.

Complimenten allemaal!!
Op de foto's ontbreken Kyan, Tycho en Lars. De mannen zijn direct na afloop van de laatste wedstrijd de wagen in gedoken om de JO11 uit te helpen bij het toernooi van Leonidas/Wolder. ... See MoreSee Less

View on Facebook

VV Keer JO13-1 - IBC’03/RKVCL JO13-1 7-3 ( 4-0)

Vandaag stond voor de JO13 de laatste competitiewedstrijd op het programma uit tegen VV Keer JO13-1.

Onder een warm zonnetje trapten we om 13:00 plaatselijke tijd af tegen Keer.
Vanaf minuut 1 hadden wij op de een of andere manier meer last van de warmte, want al in de 3e minuut komen we op een 1-0 achterstand. Totaal onnodig dit doelpunt, echter herstellen we er niet van maar de hele eerste helft blijven we achter de feiten aanlopen. Keer profiteert hier wel van en loopt binnen 20 minuten uit naar een 4-0 stand. Dit zou tevens de ruststand zijn.

In de rust afgesproken met elkaar dat we het seizoen waardig gaan afsluiten, en niet met dubbele cijfers de boot ingaan.

De 2e helft begint iets beter, maar in de counter scoort wederom Keer vrij snel de 5-0. Gelukkig gaan de kopjes niet hangen en we gaan ervoor. De 2e helft waren we minimaal gelijkwaardig aan Keer en we scoren nog 3 maal. Jammer voor ons doet de tegenstander dat ook en dus verliezen we met 7-3.
Helaas en een onnodige nederlaag tegen een Keer dat iets beter met de warmte wist om te gaan vandaag.

Het competitieseizoen zit erop en er wachten ons nog 2 toernooien.
Tijdstippen worden zsm doorgegeven.

Het was een seizoen waar we voor de winter nog kampioen zijn geworden en we nu in de middenmoot gaan eindigen. Dit is een mooie prestatie aangezien dit voor veruit de meeste spelers/speelsters het eerste seizoen op een groot veld was.

Met enkele Ups en downs maar toch, achteraf, kijken we terug op een mooi jaar waarin we veel geleerd hebben en hopelijk deze lijn kunnen doortrekken naar het volgend seizoen.

Bij deze willen we Dani sour nog bedanken voor het uithelpen vandaag 👍.

Voor iedereen nog een fijn weekend..... ... See MoreSee Less

View on Facebook

Daalhof JO9-2 - IBC’03/RKVCL J09-1 2-5 (0-3)

Vandaag stond de laatste competitiewedstrijd op het programma in ons eerste half jaar in de eerste klasse. Daalhof was onze tegenstander en juist deze ploeg nekte ons voor de winter in de strijd om de titel.....Reden voor revanche!

Zonder de nog steeds geblesseerde Lindsay maar met Finn die terugkeerde in de basis na een aantal weken blessureleed.

De mannen van Micha en Bart hebben een goed jaar achter de rug waarin toch ook weer het nodige gebeurd is, zowel in, als naast het veld. Echter in de basis hebben de spelers het juiste karakter en met dit karakter werd er een puike eerste helft op de mat gelegd, waarin bij vlagen het gewenste combinatievoetbal (Bart wil dit graag meer zien) te zien was en waar twee prachtige goals uit voortkwamen. De 0-3 ruststand was derhalve dik en dik verdient door twee doelpunten van Finn ( de mooiste met links ) en Sem.

Na rust werd er van positie gewisseld onder het genot van een stralend zonnetje, maar dat kwam het spel niet ten goede. Waar Micha en Bart toch graag iedereen op verschillende posities zien voetballen, vormen Tycho, Lars en Raf een geweldig blok achterin en op ‘t middenveld. Als er onverhoopt toch een tegenstander doorheen glipt, dan staat daar ons topkeeper Kyan, die als rots in de branding keer op keer, wedstrijd na wedstrijd zijn kwaliteiten laat zien.

Ondanks de wat mindere tweede helft wisten onze wisselende spitsen Finn, Luca en Sem toch nog twee maal het net te vinden, waarbij Luca met een ongelooflijk hard schot zowel doel trof als de kruising met paal en lat. De 5e en laatste treffer kwam op naam van Sem. Door deze eclatante overwinning spoelen we de nasmaak van voor de winter weg en sluiten we de competitie goed af.

Iedere speler en speelster heeft zich op zijn of haar manier ontwikkeld. Er is een hechte groep ontstaan die voor elkaar willen gaan, dat is super om te zien. We kunnen niet anders als heel trots zijn op deze groep kanjers. Nu hopen dat ze allemaal er het volgende schepje bovenop willen doen om nog meer uit zichzelf te halen.

Wij willen de spelers en speelsters bedanken voor de vele leuke momenten samen, de ouders voor de diverse vormen van ondersteuning en de wassende mama’s die regelmatig de “vuile was” meenamen en buiten ophingen.

Groetjes
Micha & Bart

Doelpunten: Finn(2), Sem J(2), Luca ... See MoreSee Less

View on Facebook

IBC'03/JO17 - SVME/JO17

Woensdagavond de inhaalwedstrijd tegen SVME.
Een taaie tegenstander, twee teams die aan elkaar gewaagd zijn ook als je kijkt naar de stand.
Dat bleek dan ook duidelijk uit de eerste helft, beide teams ongeveer evenveel kansen maar nog steeds de brilstand op het bord 0-0.
Het bleef de vraag wie de eerste goal ging maken, SVME kreeg de beste kans maar miste de penalty.
Het werd wat grimmiger en hier profiteerde SVME eigenlijk van, wij vergaten ff te voetballen en ze liepen snel uit naar 0-2.
Niet helemaal terecht maar zo gaat dat in het voetbal, we knokten ons gelukkig terug. Met een stevige onderschepping veroverde Guy de bal en paste meteen diep op Rene 1-2.
We hebben toen nog onze uiterste best gedaan om de gelijkmaker te scoren, maar helaas het verdiende gelijkspel kwam er niet. Eindstand 1-2.
Een aardige wedstrijd, maar toch moet ik zeggen dat ik persoonlijk de spelvreugde een beetje begin te missen.
Vroeger was er nog eens een geintje en werd er nog wel eens gelachen onderling. Deze helft van de competitie mis ik dat wel.
Jammer jullie waren zo'n leuk team samen!
Zaterdag waarschijnlijk de laatste wedstrijd van dit seizoen ik hoop dat we dan weer eens goeie lol hebben. ... See MoreSee Less

View on Facebook

IBC'03/RKVCL JO11-1 - Schimmert/GSV'28 JO11-1 2-2

Afgelopen zaterdag moest de JO11 aantreden tegen Schimmert/GSV'28.
Deze tegenstander heeft het net als ons ook moeilijk in de voorjaarsreeks en stond voorafgaande aan de wedstrijd met 1 puntje meer net boven ons op de ranglijst.

De wedstrijd begon van beide kanten een beetje stroef maar gedurende de 1e helft trok de JO11 het initiatief wat meer naar zich toe en kwam dan ook verdiend op 1-0 voorsprong. Na deze voorsprong ging de wedstrijd gelijk op, echter vlak voor rust krijgen wij nog een grote kans op 2-0 maar deze kans wordt helaas gemist.
Dus we gaan rusten met 1-0 voorsprong.
Na rust begint de JO11 wat slapjes aan de 2e helft en de tegenstander komt al vrij snel langszij, 1-1.
De JO11 is wakker geschut en neemt het initiatief weer in de wedstrijd en krijgt daarbij ook de betere kansen.
De kansen die men krijgt worden helaas niet goed uitgespeeld, men weet maar 1 kans te benutten waardoor het slechts 2-1 is in het voordeel van de JO11.
Dus het blijft opletten, en je weet wanneer jezelf de kansen mist dat het doelpunt vaak aan de andere kant valt.
En dit gebeurt voor ons helaas ook, vlak voor tijd komt Schimmert/GSV'28 na een onoplettendheid geheel onnodig weer langszij, 2-2.
Er is nog weinig tijd over, maar de JO11 zet nog een keer om de overwinning binnen te halen maar ook de laatste mogelijkheid wordt niet goed uitgespeeld waardoor de wedstrijd eindigd in 2-2.
Een overwinning hadden de mannen en meiden van de JO11 zeker verdiend maar dat is voetbal, jij krijg niet altijd wat je verdiend.
Compliment voor de inzet en het vertoonde spel.
Doelpuntenmakers: Dani en Raoul ... See MoreSee Less

View on Facebook

Leonidas-Wolder JO08/1 IBC'03/RKVCL JO08/1 3-8

Op een doordeweekse donderdagavond heerlijk een lekker potje voetballen. Wat wil een jeugdspeler nog meer. De JO08 had vanavond geluk. Na vele omwegen was er eindelijk een datum gevonden waarop met hulp van Raf(👍👍) gespeeld kon worden. Uit vlak tegen de Belgische grens tegen Leonidas.

Gelukkig voor de JO08 was het niet de sterkste tegenstander waardoor er flink aan het doelsaldo gewerkt kon worden. Er vielen een aantal beauties: waaronder "de lop van Raf" en "de kopbal van Sem"!! En daarbij viel het ook wel op dat avondwedstrijden voor sommige beter vallen dan ochtenwedstrijden😃.

Nog een tip voor de trainer: let op wanneer je wisselt. Dit voorkomt tegendoelpunten😜.

Met dezelfde inzet als vandaag mag de tegenstander van zaterdag zijn borst nat maken.

Doelpunten: Diego, Raf(3), Sem S., Myka en Dani(2) ... See MoreSee Less

View on Facebook

Dubbel programma voor de JO13-1.

Deze week stond er weer een dubbel programma op de agenda van de JO13-1.
Allereerst was op donderdag RKHSV de tegenstander in itteren.
Tegen RKHSV hebben we het altijd lastig gehad en dat zou nu niet anders zijn.
RKHSV staat op de ranglijst in de middenmoot net als wij.

De wedstrijd gaat vanaf het begin gelijk op, evenals het scoreverloop. RKHSV is iets gelukkiger en we gaan de rust in met een 2-3 stand.

We roken kansen tegen dit RKHSV en de 2e helft zou van ons worden.
Alleen verliep dit anders, binnen 4 minuten scoort RKHSV 3 x en loopt uit tot 2-6. We proberen nog wat terug te doen en dit lukt ook nog, via 2 maal Milan komen we nog terug tot 4-6 en de laatste minuten proberen we om nog wat te forceren.
Helaas scoort RKHSV n de counter nog de 4-7 en de wedstrijd is gespeeld.
Jammer, gelijkwaardige tegenstander al doet de geflatteerde score wat anders vermoedden.

Doelpuntenmakers: Reno (1), Enzo (1), Milan (2).

Dan naar vandaag.
In Itteren wachtte RKSV Heer JO13-2 ons al op voor een gesloten poort. Deze mannen waren blijkbaar vroeg opgestaan en waren gretig om te winnen.

RKSV Heer staat op de ranglijst op een mooie 2e plaats.
Dit zou dus een lastige wedstrijd worden.
Vanaf het begin was Heer veel beter bij de les, en dit resulteerde dan ook een verdiende 0-2 tussenstand na 10 minuten.
Gelukkig lieten wij de kopjes niet hangen, maar stroopten de mouwen nog eens extra hoog op. We begonnen langzaam aan Heer terug op eigen helft te dringen en via Milan en Enzo komen we nog voor rust terug tot een 2-2 stand.

Na rust waren wij vanaf het begin beter bij de les en we komen via Reno op een 3-2 voorsprong. Echter een foutje achterin bij ons zorgt ervoor dat Heer weer terug kon komen tot 3-3.

Maar ook nu laten we de kopjes niet hangen, maar doen er nog een schepje bovenop. Met een aantal mooie combinaties krijgen we veel kansen om te scoren, alleen lukt dit (nog) niet.
Tot 5 minuten voor tijd, als Maurice over rechts doorbreekt en een afgemeten voorzet op Reno aflevert die wel raad weet met dit balletje. Hoppa 4-3.

Op het eind krijgt Heer nog een kansje maar dit wordt niet omgezet in een doelpunt, waardoor we eindigen op een 4-3 stand. 3 punten in de pocket....

Proficiat mannen en dames, dit was wederom een teamprestatie.....tegen een sterke tegenstander op een 0-2 achterstand en dan toch uiteindelijk nog de wedstrijd over de streep trekken! 👍

Doelpuntenmakers: Milan(1), Enzo(1), Reno(2) ... See MoreSee Less

View on Facebook

IBC’03/RKVCL JO9-1 - SC Jekerdal JO9-1 6-5 (3-3)

De JO9-1 speelt in de eerste klasse bijna iedere week een wedstrijd op het scherpst van de snede, zo ook vandaag weer, thuis tegen Jekerdal.

Onder goede omstandigheden werd er in Itteren afgetrapt, maar het zestal ( Finn en Lindsay zijn er door blessures helaas niet bij ) begon ronduit slapjes aan deze wedstrijd tegen een zeer gewaagde tegenstander. De eerste 10 minuutjes waren dan ook overleven en zeer vermoeiend omdat wij continue achter de tegenstander aan moesten ipv andersom. Het tweede deel van de eerste helft liet IBC zien uit het goede hout te zijn gesneden. Een werkelijk uitstekend keepende Kyan wist de stand dragelijk te houden en door doelpunten van Sem(2x) en Luca werd er gerust met 3-3.

Na rust ging IBC verder op jacht naar doelpunten, waarbij de fraaiste aanval van het seizoen over alle schijven helaas niet werd afgerond. Werkelijk formidabel was het tikkie takkie van achteruit naar voren. Zowel Raf als Tycho in combinatie met Lars zorgenden dat Luca en Sem voorin konden sleuren en scoren.

Wat vandaag nog belangrijker was dan de driepunter was het mentale aspect, de boys lieten zich door twee penalty’s tegen niet uit het veld slaan en de 6-5 zege was meer dan verdiend. Door goals van Luca, Sem en een owngoal werd deze stand bereikt.

A.s. Zaterdag de laatste wedstrijd uit tegen Daalhof. Voorafgaand probeert de technische staf voor donderdag nog een oefenpotje te plannen.

Fijn weekend.

Doelpunten: Sem Jacobs(3), Luca(2), Eigen Doelpunt ... See MoreSee Less

View on Facebook