Ga direct naar een van de jeugdteams of lees hieronder de wedstrijdverslagen & andere berichten over de jeugd.

Ibc’03 JO11/1 - Ceaser JO11/1 4-6

Wederom een heerlijk lente zon en prima voetbalweer vandaag. En dat op 23 februari, heerlijk.

Gelukkig waren onze mannen en dame er vandaag meteen vanaf het begin klaar voor. Het balletje werd goed rond gespeeld en we waren de eerste 10 minuten de betere ploeg. Gelukkig werd dit ook verdiend uitgedrukt in een doelpunt. 1-0 via Amine. Helaas kwam daarna Ceaser beter in het spel en werd de wedstrijd gelijkwaardiger. Vooral 2 spelers in de voorhoede van Ceaser wisten elkaar makkelijker te vinden waardoor we de 1-1 en 1-2 gemakkelijk tegen kregen. Gelukkig kregen we loon naar werken en werd het 2-2. Tevens de ruststand.

Na rust een zelfde spelbeeld. 2 gelijkwaardige ploegen waarbij wij voetballend het betere van het spel hadden maar Ceaser voorin 2 heel goede spelers had staan. We kwamen via Bernie nog mooi op voorsprong. Maar door een aantal ongelukkige momenten, slippertjes, eigen doelpunt, liep Ceaser uit naar 3-3, 3-4 en zelfs 3-5. Na een klein dipje pakten wij het weer goed op. Mika wist de 4-5 te maken en het geloof kwam terug. Helaas hadden wij niet een beetje meer gelukkig en werd het zelfs 4-6.

Achteraf had er meer in gezeten maar het was wel een leuke wedstrijd. Nu 2 weekjes rust en over 3 weken weer nieuwe kansen.

Doelpunten: Amine(2), Bernie, Mika ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Ibc'03 rkvcl jeugdafdeling

As zaterdag in café de komiek feestje georganiseerd door ashley en Huub en Stijn.
Iedereen vanaf 12 t/m 18 is uitgenodigd. Entree is gratis.
Steun onze sportvriend voor zijn project Peru.
... See MoreSee Less

View on Facebook

ST GSV’28/Schimmert JO11/1 - IBC’03 3-3

Een heerlijk zonnetje en prima temperatuur. Perfect weer voor een heerlijke pot voetbal.

We begonnen redelijk aan de wedstrijd. De eerste 10 minuten waren we heer en meester over de wedstrijd. Het was niet goed (veel bal verlies en vaak gehaast) maar de tegenstander kwam niet over de eigen helft. We kwamen dan ook verdiend door goed storend werk van Kian en een mooie bal op Tycho op 1-0. Helaas voor ons was het niet heel lang erna 1-1. De eerste kans voor GSV en direct raak. Tijdens de coaching benadrukt rustiger te blijven aan de bal. Helaas mocht het niet baten. We verloren de controle en we kwamen zelf ongelukkig op achterstand. 1-2.

Tijdens de rust nogmaals benadrukt rustiger te blijven aan de bal, de bal ook willen hebben wanneer je vrij staat en druk op de tegenstander zetten wanneer we niet de bal hebben. We kwamen iets meer terug in de wedstrijd en wisten via 2x Joel op voorsprong te komen. Een verdiende voorsprong ondanks een matige pot. In de laatste minuten speelde GSV/Schimmert alles op alles en met succes. 3-3. We probeerde nog de 3-4 te scoren maar helaas te weinig tijd.

Er had meer ingezeten. Het voelde een beetje als een nederlaag. Volgende week weer nieuwe kansen. In ieder geval een puntje in de pocket. Geniet nog van dit prachtige lente weekend☀️☀️☀️.

Doelpunten: Tycho en Joel(2) ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Ibc'03 rkvcl jeugdafdeling
View on Facebook

1 month ago

Ibc'03 rkvcl jeugdafdeling
View on Facebook

Waar was dat feestje gisteren??? In de kantine van voetbalclub Ibc'03 was dat feestje🇬🇳🇬🇳🇬🇳

Wat een top feestje was het. De kantine was bijna te klein. Wat een opkomst en wat een sfeer. Echt geweldig!!!

Via deze weg willen wij Prins Giano en Prinses Lindsay nogmaals van harte feliciteren. Wat een geweldig jeugdprinsenpaar🇬🇳❤️💛💚🇬🇳.

Het feestje ging daarna nog tot in de vroege uurtjes door met onder andere het uitroepen van de prins van de senioren teams en optredens van Mister Loco en Huub Adriaens.

Het was genieten!!! Super dat jullie dit wederom hebben georganiseerd Mick Sour, Anton Aarts, Joep Ras, Toeter Jaja, Schuba, Jesper, Maxime, Rene en al die andere die hun steentje hebben bijgedragen.
Complimenten en als dit een voorbode gaat worden voor de Carnaval dan staat ons nog wat te wachten🤗🤗🤗

🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Vanavond is het zo ver❤️💛💚🇬🇳🇬🇳🇬🇳

Wie oh wie wordt(en) de opvolger(s) van prinses Lara en prins Maurice???

Vanavond vanaf 18.00 is de kantine geopend. Om 19.11 zal bekend gemaakt worden wie de opvolger(s) gaat(n) worden.

Jij komt toch ook??
Tot vanavond!!!
🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳🇬🇳 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Wintertoernooi JO11 bij onze buren van VV Bunde 🥉🥉🥉

Zaterdag 12 januari, midden in de winterstop een leuk extraatje voor de kids. Door een aantal afmeldingen waren we juist met 8 man (met dank aan Marko van de JO10 die ons wilde uithelpen). Geen wissels dus wat met deze weersomstandigheden eigenlijk wel luxe was. De warme kantine van Peter Koevoets en Marjo maakte daarbij ook veel goed👍👍.

De wedstrijden:
De eerste wedstrijd tegen Jekerdal werd 0-0 waarbij Jekerdal het betere van het spel had. De tweede wedstrijd tegen de Geulsche boys was onze slechtste wedstrijd. Gelukkig wisten we in de laatste minuut nog de gelijkmaker te scoren, 1-1. De derde wedstrijd tegen De Ster werd een spannende. De ster had een groot overwicht maar de bal wilde er maar niet in. Helaas in de laatste minuten moesten we er toch aan geloven. 0-2. Daarna tegen toernooi winnaar Scharn hadden we weinig in te brengen. Dit werd een 4-0 overwinning voor Scharn. Enigzins geflatteerd. De vijfde wedstrijd tegen RKHSV herpakte we goed. Hiertegen speelde we de beste wedstrijd van het toernooi. Uiteindelijk werd het een 3-0 overwinning voor ons. De laatste wedstrijd tegen de thuisploeg Bunde wisten we de lijn door te trekken met als eindresultaat een 2-0 overwinning. Leuk om een toernooi zo te kunnen afsluiten.

Door wat gelukkige uitslagen bij de andere wedstrijden wisten we zelfs een 3de plaats te veroveren. Een leuk kers op de taart. Nu nog even lekker genieten van de winter(slaap)stop voordat we weer beginnen met trainen en de nieuwe competitie. ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Ibc'03 rkvcl jeugdafdeling

Uitslag 5-4 op zaterdag 8-12-2018 ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Ibc'03 rkvcl jeugdafdeling

Uitslag 5-4 op zaterdag 8-12-2018 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Jo-13 terugblik najaars seizoen.
we begonnen aan deze reeks met 13 spelers, Brandon was al in een vroeg stadium ernstig geblesseerd, waardoor hij toch de nodige weken heeft moeten missen.
we begonnen met een reeks van 3 wedstrijden voor de beker. voor ons als team meer bedoeld als oefenwedstrijden daar wij pas 1 training hadden geha
d.
onze reeks bestond uit thuis tegen Bunde 2-9 verlies,
uit naar Ullestraten 5-1nverlies en thuis tegen Geulle een winst van 7-4.
de eerste competitie wedstrijd was tegen schimmert, waar bij we zeker de eerste helft toch gelijk waardig waren en ook gingen rusten met gelijke cijfers, was de 2de helft toch teveel gevraagd voor onze matadoren.
einduitslag werd 1-5 waarbij later bleek dat schimmert toch wel een titel kandidaat werd.
de tweede wedstrijd werd gewonnen in Margraten met 1-7
daar speelden we een mooie pot voetbal met veel via de counter, voorleggen en afwerken.
later werden deze 3 punten helaas weer afgenomen omdat dit team zich terug trok uit de competitie, wat zeer begrijpelijk was.
Berg thuis stond als volgende op het program deze moesten dan maar de eerste 3 punten opleveren wat resulteerde in een 5-1 overwinning.
de spannendste pot werd gespeeld in Scharn.
daar kon het beide kanten opgaan. het ging ook gelijk op waarbij wij steeds de leiding namen. het grote verschil zat hem in lengte en dar bedoel ik niet mezelf mee, enkele grote jongens van scharn maakten toch wel het verschil,
Gelukkig was Dylano niet erg veel onder de indruk en hield op fantastische wijze meerder malen hun grote spits van het scoren af.
achteraf een zeer sportieve wedstrijd met een goedde scheidsrechter, werd het toch scharn die op het laatste moment toch de 3 punten in scharn Hield. eindstand 3-2
Tegen het 2de team van HSV werd na een moeilijk begin, gemakkelijk gewonnen uitslag was 7-2.
Jekerdal werd de week erna ook gewonnen met 0-2, dus we ontpopten ons als een stevige middenmoter.
Toen stond voor ons de onmogelijke opgave tegen de koploper Hsv1 op het programma, na de uitslagen bekeken te hebben van hun bekerprogramma 3 wedstrijden gewonnen met 35+ en maar 2 tegen doelpunten wist ik dat deze ploeg niet in een derde klasser thuis hoorde. maar om onze verplichtingen aan de KNVB zijn we toch maar afgereisd. onze jongens kwamen nog niet van hun eigen helft af en voor mij als trainer deed me dit zeer veel om te zien hoe onze strijders werden afgebeuld. met in de rust 6-0 achterstand had ik te kennen gegeven dat ik het aan de spelers zou overlaten of er nog een 2de helft werd gespeeld. ik ben van mening dat er van elke wedstrijd geleerd kan worden, maar hier valt niets van te leren. Ik zie hoe de spelers trainen en beloond worden voor un kijharde weken, was deze wedstrijd zeer demotiverend.
Een kleine meerderheid wilde wel uitvoetballen, waarbij ik ze heb aangespoord om dan wel nog harder te knokken dan ze al deden en dat gebeurde ook. met een eindstand van 9-0 werden niet de dubbelle cijfers bereikt en heb ik respect dat ze toch bereid waren om verder te spelen.
Onze volgende wedstrijd was tegen op dat moment nr 3 van de ranglijst, Bunde.
Deze konden we nog van de Beker en had toen al vermeld dat zij niet in deze klasse thuis hoorden.
Echter ben ik van mening dat ik normaliter met mijn eigen team speel, omdat plezier voorop staat, echter vond ik nu dat ik gebruik moest maken van een 3tal spelers die wij vroeger over hebben laten gaan naar de J015 om hun daar een uitdaging te geven. ik wilde jongens en meisje deze keer niet weer laten vernederen zoals de beker.
dit leverde voor ons een overwinning op met 3-2, dat voor ons overkwam als een Kampioenschap.
Op dat moment stonden we stevig op de 4de plaats, met de vraag hoeveel teams promoveren er eigenlijk?
Dit was nl niet mijn doelstelling, ik hoopte dat we veel zouden leren om zo aan de voorjaarsreeks te beginnen om dan hoog te kunnen eindigen.
Ik moest mijn team het moeilijk gaan maken tegen VVL en zette niet alle troeven opeens in het veld. ze moesten nu maar wat harder vechten, zonder dat ze beseften dat ze nu ook de trainer als tegenstander hadden.
we kwamen wel op voorsprong en tijdens de wedstrijd maakte vvl gelijk, waarbij het dacht ik zou eindigen in een gelijk spel, maar zoals je het hoopt zorgt toch je eigen bloed dat je krijgt waar je recht op hebt, juist de volle 3 nemen we mee naar Itteren.
Nieuwe Tactiek tegen Eijsden dan maar,
een fantasie opstelling, dat was het.
een andere laatste man, de spitsen naar het midden, de backs voorin, hahaha kijk nu maar wat het word,
ze speelden wederom weer een goede partij met een zeer verdiend gelijk spel 2-2
Dan maar de Laatste wedstrijd beginnen met de reserve keeper en wind tegen, dat resulteerde in een 2-0 rust stand, met deze cijfers zou Jekerdal nog over ons heen gaan en worden we 5de
Na rust konden we lekker voetballen, waarbij we al vroeg de 2-1 maakten met nog een aantal mogelijkheden en zelf grote kansen, verzaakten ze het om eerder te schieten, ze bleven aanvallen naar de gelijkmaker, maar echter viel de beslissing in het verkeerde doel en verloren we onze laatste wedstrijd met 3-1.
Terug kijkend op deze helft van het seizoen, hebben de mannen en Dame het uitterste eruit gehaald, hebben we een Ups en Downs gekend op de training, met vaker gesprekken en discusies positief maar ook negatief.
Mijn Doel was dat ze gingen Voetballen, durfen fouten maken door dingen te durven doen, verkeerde pases geven maar wel durven te geven. simpel spelen en dingen doen die we kunnen.
Ik ben tevree.
Als slot werd ik zeer verrast met dingen die niet goed zijn voor mij, maar ja ik kan slecht weigeren om lekkerre dingen aan te nemen.
Nogmaals iedereen bedank en op na de voorjaarsreeks.
... See MoreSee Less

View on Facebook

RKVVL/Polaris JO11/1 - IBC'03 JO11/1 4-5

Vandaag stond alweer de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Uit naar RKVVL/Polaris. Een teampje dat in de ranglijst een plaatsje boven ons stond en er waren mogelijkheden om te passeren, maar dan moest er wel gewonnen worden. Sepp was helaas door een griepje afwezig, beterschap! Gezien JO10 vandaag niet hoefde te spelen kon Marko zijn talenten laten zien in ons teampje.

Het zou een winderige koude editie worden met toch wel een verrassende uitslag. We begonnen matig aan de wedstrijd. Veel slordig balverlies, te veel lopen met de bal en slecht positie spel. Het mocht een wonder heten dat we slechts met 0-2 achter stonden bij het eerste coachmoment. De trainer was bang dat dit wel eens een afslachting zou kunnen worden. Een paar heel technische spelers bij RKVVL waren lastig van de bal te krijgen en daarnaast waren er een paar spelers bij die wel heel veel fysiek voordeel hadden op onze spelers. Tijdens de coaching er op aangedrongen dat wij veel meer een team zijn. Niet te veel de duels aangaan maar veel meer het balletje laten lopen. Het leek wel of daarna iedereen weer bij de les was. Ballen werden netjes overgespeeld, duels gewonnen en posities gehouden. Daarnaast een Marko die het op zijn heupen kreeg waardoor we zo maar, met een beetje hulp van wind in de rug, konden uitlopen naar 2-2 en daarna zelfs door een prachtige kopbal van Amine 2-3. Waar kwam dat nu vandaan?? Helaas toonde RKVVL karakter en werd het weer spannend 3-3 maar wederom Marko stak vlak voor rust hier een stokje voor 3-4. Helaas had RKVVL niet heel veel tijd nodig om na een mooie combinatie alsnog de ruststand op 4-4 te zetten.

Bij rust benadrukt dat wij een beter team zijn maar zij net wat betere spelers. Dus gebruik maken van elkaar en de teamspirit. Gezien de wind nu in ons nadeel zou komen ging de trainer ervan uit dat het veel tegenhouden zou worden. Echter niets bleek minder waar. De kopjes gingen wat hangen bij RKVVL en ze gingen steeds meer tegen zichzelf spelen. Daar maakte wij dankbaar gebruik van. Tycho legde de bal mooi voor en via een been van de tegenstander werd het 4-5. Daarna waren er over en weer kansen. Kyan keepte een dijk van een wedstrijd waardoor RKVVL het doel niet meer zou vinden.
Een super knappe overwinning waardoor we van de laatste plaats 2 weken terug door een aantal goede resultaten op rij zelfs zijn opgeklommen naar de 7de plaats. Een super teamprestatie waar we heel erg trots op zijn. Laten we deze progressie vasthouden tot in het nieuwe seizoen👍👍👍

Doelpunten: Marko (3), Amine en E.D. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Bezoek uit het hoge Noorden🎅🏼🎁💫

Het bezoek uit Spanje was nog maar net vertrokken terug naar warmere oorden of we kregen de Kerstman alweer op bezoek. En wat is de Kerstman nog sportief. Wisten jullie dat hij kon voetballen??? Het bewijs is op de velden van Ibc'03 geleverd👍👍👍. Voor de jongste spelers had hij een cadeautje meegebracht en voor de oudere spelers een flinke zak met snoep. Voor de meeste teams de laatste training van het najaarsseizoen. Een mooie afsluiter hiervan.

Langs deze weg wensen we iedereen heel fijne feestdagen en een gezond en sportief 2019!! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Vandaag is de dag dat wij alle vrijwilligers weer bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Zonder jullie hulp als bestuurlid, trainer, leider, verzorger, activiteitencommissie, barpersoneel, terreinknecht, ballenpomper, coordinators, de mensen daaromheen en ga zo maar door, zouden wij niet bestaan!!!

Namens iedereen die IBC'03 een warm hart toedraagt... bedankt en hopelijk kunnen we de samenwerking in 2019 voortzetten.. nogmaals dank voor jullie medewerking elke week opnieuw! ... See MoreSee Less

View on Facebook

IBC'03 JO11/1 - RKASV JO11/1 3-3

1 december en nog steeds prima voetbalweer. De ingrediënten waren er voor een lekkere voetbalpot tegen de vrienden van Amby en zo werden ze ook opgenomen. Het zou een ware triller worden.

Aan het begin van het seizoen hadden we al voor de beker tegen dit teampje gespeeld. Maar dan uit op kunstgras, niet onze favoriete ondergrond. Die wedstrijd ging met 4-1 verloren maar toen werden we zeker niet van de mat gespeeld. Dit smaakt naar minimaal kansen gezien de progressie die we doormaken als team.

We begonnen redelijk gelijkwaardig aan de wedstrijd. Geen kansen aan beide kanten maar het balletje ging aardig op en neer. Na een minuut of 10 kwamen we steeds beter in het spel en zouden dit de gehele eerste helft laten zien. Een beter IBC, behoorlijk veel kansen, maar slechts 1 doelpunt gemaakt door Amine. Die 1-0 bij rust was dik verdiend maar had eigenlijk hoger moeten zijn. Desondanks ontspanning bij de coaches. Het voelde goed.

Na de rust een minder IBC. Amby kwam steeds beter in het spel en kreeg een paar kansen. Gezien Amby wel erg effectief hier mee omging liep Amby plots uit naar 1-1, 1-2 en zelfs 1-3. Had dit met de wind te maken, waren we moe, wat was er aan de hand?? Gelukkig hadden we een coachmomentje om de mannen en dames wederom beter in positie te laten voetballen. En dat hielp. Dit is het IBC waren we naar toe willen werken. Prachtige combinaties, werklust en creativiteit. Een genot om naar te kijken. Gelukkig wisten we ons overwicht ook uit te drukken in doelpunten. Uitblinker Mika maakte de 2-3 en scherpschutter Amine de 3-3. Met een heel klein beetje meer geluk hadden we ook de 4-3 gemaakt. Een aantal maal de paal en anders een verdediger of de keeper van Amby wisten dit te voorkomen. Een super leuke pot met alles er op en er aan. En wat een veerkracht💪💪.

Complimenten boys and girls👍👍👍

Doelpunten: Amine(2), Mika ... See MoreSee Less

View on Facebook