RKHSV JO11-2 - IBC'03/RKVCL JO11-1 0-7

Vandaag moest de JO11 uit naar RKHSV, de club waar de laatste 2 seizoenen leuke toernooien hebben gehad en waar we altijd netjes en sportief worden ontvangen.
Voorafgaande aan de wedstrijd gaf de leiding van RKHSV aan dat het veld waar op moesten voetballen iets groter was dan normaal zowel in de lengte als de in breedte vandaar er werd afgesproken om 9 tegen 9 te spelen, voor ons zeker een uitkomst gezien de selectie van 12 spelers/speelsters die wij vandaag ter beschikking hadden.
De JO11 begon goed aan de wedstrijd en de tegenstander werd vastgezet op de eigen helft. Met goed combinatiespel en goede individuele acties kwam RKHSV er in de gehele 1e helft niet aan te pas.
De JO11 vergat zichzelf eigenlijk te belonen waardoor men bij de rust slechts met 0-3 voor stond.
Na rust kwam RKHSV iets in de beter in de wedstrijd, de JO11 werd daarbij wat gemakzuchtig waardoor het voetballend een beetje rommelige wedstrijd werd. RKHSV kreeg ook kansjes om een doelpunt te maken maar deze kansen werden allemaal onschadelijk gemaakt door keeper Nik, 👍
Nadat de JO11 ongeveer 5 minuten voor tijd op 0-5 voorsprong kwam was het verzet van RKHSV helemaal gebroken zodat onze mannen en meiden nog verder uitliepen naar een 0-7 overwinning.
Een verdiende overwinning voor de JO11 in een zeer sportieve wedstrijd en waarbij zeker in de 1e helft heel goed werd gevoetbald.

Doelpuntenmakers: Dani 3x , Raoul 1x , Amine 1x , Joel 1x , Mika 1x.2 ... See MoreSee Less

View on Facebook

De Ster JO13-3 - IBC’03/RKVCL JO13-1 0-13

Vandaag alweer de 4e competitiewedstrijd van het seizoen. Ditmaal mochten we aantreffen tegen De Ster JO13-3 uit Stein.

Gezien de vorige uitslagen verwachtten we vandaag niet zo veel tegenstand, en dat is ook gebleken. Na 5 minuten kwamen we al op voorsprong en we liepen voor rust eenvoudig uit naar 0-7.
De Ster stelde hier zeer weinig tegenover, zijn 2 keer bij het doel van Beau in de buurt geweest. Maar niet gevaarlijk geworden.

De 2e helft liet hetzelfde beeld zien. Wij vielen aan en De Ster probeerde te verdedigen. Een poging om Beau om te kopen lukte helaas niet voor De Ster, en zelfs een strafschop van De Ster bereikte het doel niet, dus liepen we eenvoudig uit naar een 0-13 eindstand.

Doelpuntenmakers: Enzo(5), Milan(2), Maurice(1), Danique(1), Cas(1), Igor(1) en E.D(2). ... See MoreSee Less

View on Facebook

Goede overwinning IBC JO17-1 tegen Scharn JO17-4

Vanmiddag moest het vlaggenschip van de jeugd van IBC aantreden tegen de Scharn JO17-4. Het weer was goed, zelfs warm, er was veel publiek en het nieuwe groene hoogpolig tapijt lag er strak en stroef bij.

Na de aftrap ging IBC vol op de aanval maar deze stranden meestal doordat de bal niet altijd wilde meewerken op dit tapijt.
Kansen werden verprutst of men kwam niet tot een schot. Maar het begin van de wedstrijd gaf geen aanleiding om maar iets te vrezen van deze tegenstander. Maar daar zat een misrekening… De enkele uitbraken op de counter van de tegenstander leidde na 10 minuten de 1-0 in voor Scharn. Er was nog geen vuiltje aan de lucht want de legio kansen die we hadden in de eerste helft zou wel eens tot een treffer moeten leiden. Maar door een misser van onze laatste man Luc.G kon een scharn aanvaller op onze goal afrennen. Kay twijfelde met uitkomen en voordat hij het wist lag de bal in het netje, 2-0 voor Scharn. Verdikkie het zou toch niet gebeuren, de coaches begonnen al wat verbale druk te zetten op onze spelers en gelukkig pakte dit goed uit. We waren sterker maar we konden nog niet het net vinden op de stroeve mat totdat via een mooie aanval Luuk met zijn sterke linkerbeen afdrukte en 5 minuten voor tijd de aansluitingstreffer maakte 2-1.

In de rust hebben we nog geprobeerd om van veld te wisselen, een echter ouderwetse grasmat, maar dat lukte niet omdat dit veld niet geprepareerd was. Het secretariaat van Scharn gaf aan dat dit veld pas voor de tweede keer bespeeld werd.

Enfin in de rust konden de mannen gaan rusten en de aanmoedigings speech van de coaches aanhoren onder het genot van een kopje thee.

Dit heeft gewerkt want meteen na de aftrap was het eenrichtingsverkeer. Goeie combinaties werden gemaakt en Luuk ging goed door en maakte van dichtbij de gelijkmaker 2-2. Het was 2e minuut van de tweede helft. Iedereen ging er eens goed voor zitten (of staan). Via een snelle ingooi naar Mik wordt de bal teruggespeeld naar Youri die van 20 meter hard uithaalt richting doel. De keeper van Scharn kwam echt lengte tekort en de bal vloog hoog het doel in, 2-3 voor IBC. Het is dan de 46e minuut van de tweede helft. Maar de aanvallen bleven op de stroeve mat doorgaan. Het spel ging op en neer met een licht overwicht van IBC. Via een mooie aanval –tikkie-takkie- werd Luuk over links de diepte ingestuurd, hij sprintte het strafschop gebied binnen en schoot snoeihard met links diagonaal de 2-4 binnen. De keeper hoorde bal alleen maar langs zoeven. Het is dan de 51e minuut .

Bij een uitbraak van Scharn was Luc de controle even kwijt en duwde de tegenstander met de handen weg. Bij een overtreding moet je de bal laten liggen maar dat deed Luc niet. Hij roste hem weg waardoor hij even 5 minuten bij ons in de dug-out mocht komen zitten.

In die periode probeerden we te scoren echter paal en lat stonden ons in de weg. Zelfs de kleine foutjes van de keeper, loslaten van de bal, kon Niek helaas niet afmaken. We hadden zelfs pech dat een waarschijnlijk doelpunt door de scheids eerst was goedgekeurd maar door de vlagger van Scharn fanatiek werd afgevlagd. We zullen nooit weten of de bal achter de lijn was geweest. Volgens de spelers van IBC wel, maar maakt ook niet uit.

IBC bleef aanvallen en de combinatie zoeken. Via links kwam Rene vrij voor de keeper maar die hield met een goeie redding zijn doel schoon. De daarop volgende hoekschop werd mooi voorgelegd op de instormende Rene die snoeihard onderkant lat raak kopte 2-5. Daarna bleven we goed doorvoetballen tot het einde in deze sportieve wedstrijd.

Door deze overwinning en het verlies van koploper Jekerdal JO17-5 staan we mede aan de leiding.

Op naar de volgende week waar de bekerwedstrijd tegen Eijsden JO17-2 staat. ... See MoreSee Less

View on Facebook

*** BREAKING NEWS ***
* Kader IBC'03/RKVCL genomineerd voor de NOBELPRIJS van de behulpzaamheid *

Maastricht 14-10-2017, verslaggever van de Itterse, Lummelse en Haarderse Courant Jack van Gelder zag vandaag hoe de trainers Micha & Bart van de JO9 wederom in de verbazing schoten toen ze het veld van de VV Scharn betraden......veld is misschien niet de juiste benaming, immers lach het groen kunstgrasveld er op deze zonnige dag perfect bij. Echter een veld zonder doelen en een lijn die door de gemiddelde Brandbier drinkende zonder morren belopen wordt is nog geen speelveld😇.

Na de "verbazingwekkende" toestanden in Geleen werd ook nu de warming up verstoord door de randvoorwaarden die primair zijn in het voetbalspel. Nadat IBC mensen een van de doelen het veld opgesjouwd hadden vertrok de tegenstander naar de kleedkamers.....Begon het tijdrekken nu al?? Intimidatie?? In vergelijk met Scharn is IBC'03/RKVCL een klein clubje in de marge, maar beste lezers geloof Jack maar: Het KADER van de club die haar thuiswedstrijden in Itteren speelt is van ongekende topkwaliteit! Ze staan met elkaar, voor elkaar en achter elkaar! Ze laten zien dat iedere spelend jeugdlid van belang is en zijn of haar waarde heeft! * chapeau * kaderleden.

We zouden bijna vergeten dat ondanks deze Nobelprijsnominatie ook nog een wedstrijd werd gespeeld in deze 2e klasse. De mannen en dame speelden een wisselvallige wedstrijd. Toch enigszins beduusd van alles werd er gerust met een stand van 1-3. Na rust werd het spelbeeld iets beter, maar al snel werd duidelijk dat de coaches niet hoefden te vrezen tegen dit Scharn JO9/3 en werd de eindstand bepaald op 3-5.

De doelpunten werden geproduceerd door Sem (2x) Lars, Raf en Luca....

Naar aanleiding van de nominatie zullen de kaderleden niet stil blijven zitten en zullen ook in de herfstvakantie de activiteiten door blijven gaan, want de kwaliteit dient hoog te blijven. De winnaar zal 30 februari 2018 bekend worden!! Wie weet valt er wel iets te feesten in Itteren, Lummel en Haare...

Was getekend
Jack van Gelder ... See MoreSee Less

View on Facebook

EIJSDEN JO08/2 - IBC'03/RKVCL JO08/1 3-16

Vandaag de verplaatste uitwedstrijd tegen de JO08/2 van Eijsden. Eens wat anders dan op zaterdagochtend om 9:00u ballen.

Nauw wat valt er nog te vertellen als trotse coach. 16-3 gewonnen van Eijsden. De mannen en dame waren op dreef vandaag. Met een oppermachtig spel. Veel afwisselend voetbal van iedereen. Soms dribbelen dan weer tikken. Diego debuteerde in de goal en Delano in de tweede helft. Giovanni tikte de meeste erin 6. Romain 3, Sem H. 1, Sem S. 2, Dani 2, Diego 1 en niet te vergeten Myka haar allereerste treffer.
Toppers.

Wat opviel van al onze sterren was : Myka, goed loopwerk en een mooie goal. Gio alias stofzuiger, met techniek en overzicht. Sem H. stond als een huis achterin. Dani zijn kegels. Romain met meer durf en technisch vernuft. Sem.S. multi inzetbaar. Diego verraste me met keepen en maakte ook zijn eerste doelpunt👍.

Er werd gewisseld zo stond iedereen wel op 2 of 3 posities. Voor midden achter of keeper. We kregen complimenten van de spelleiding uit Eijsden over ons inzicht en inzet. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Vanwege het grote succes van vorig jaar organiseert Stichting jeugdwerk de Maaskluivers ook dit jaar weer een GRIEZELTOCHT. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 21 oktober in BORGHAREN.

Er worden hierbij wederom 2 tochten aangeboden. 1 tocht voor kinderen vanaf groep 3 en 1 tocht voor iedereen vanaf groep 8 tot 99 jaar.

Alle leden van onze club zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Dus voor degene die zin hebben in een gezellige avond en die houden van een beetje spanning👻 noteer dan in de agenda's: ZATERDAG 21 OKTOBER.

Meer info zie onderstaande folders ... See MoreSee Less

View on Facebook

IBC JO17 - Jekerdal JO17/4

Het was slecht weer zaterdag sinds vorige week is het voor de vaste supporters van onze JO17 duidelijk dat dit betekent dat we in ieder geval heel goed starten. Zo ook deze week de harde wind speelde zeker de hele wedstrijd mee, maar gelukkig hadden we de eerste helft goed in de gaten hoe we hier mee om moesten gaan. We hadden de eerste helft wind tegen. Doeltrappen en uittrappen waren daardoor lastig te verwerken op het middenveld. Dus het devies was kort samenspel en dan zeker over de grond. De boys hadden dit goed in de gaten en gingen daarbij weer heel effectief met de kansen om. Jules, deze week de koning van de assist, ging door over rechts haalde de achterlijn en trekt voor Luuk wist wat ging komen dus stond er op de wachten 1-0. Even daarna is Jules ff verhuisd naar de linkerkant Deze keer is het Mik die weet wat er komen gaat, Jules zet weer voor en Mik rond beheerst af 2-0. Daarna volgt er goed combinatie voetbal de jongens van Jekerdal kunnen eigenlijk alleen maar toe kijken en te laat komen. Luuk pikt de bal op het middenveld op en gaat de combinatie aan met Youri, via een leuke een-twee kan Luuk weer scoren 3-0. Jekerdal Krijgt nog wel wat kansen mede geholpen door de wind maar het lukt hun gelukkig maar 1 keer om te scoren. Dus met rust is het 3-1.
Na een hele korte rust, de thee was nog niet op, werd er begonnen aan de tweede helft, nu hadden we wind mee. En wederom kregen we een penalty, een bal spelen met de hand binnen de zestien is nog steeds niet geoorloofd dus een terechte beslissing. Deze week was Mik de aangewezen persoon. De keeper hield het eerste schot nog tegen, maar de terugspringende bal wist Mik wel af te maken 4-1.
Dan vervallen we weer in onze oude fout, we beginnen weer de lange bal te hanteren. Middenveld wordt overgeslagen en door de harde mee wind die we nu dus mee hebben is bijna geen enkele bal te belopen voor de voorhoede.
De laatste tien minuten waren we gelukkig weer een beetje bij de les en begonnen we weer iets te voetballen. En het was opnieuw Jules die doorging over rechts en deze keer vond ie Rene voor het doel 5-1.
Daarna krijgt het Niek gelukkig weer eens op zijn heupen met een zeer mooie loop actie zet ie heel sterk door, hij ziet Mik gaan en speelt hem diep aan, Mik omspeelt de keeper en de eindstand is daar 6-1.
Weer een sterke overwinning van onze JO17 die toch iedere week iets beter gaan voetballen. De trainingen beginnen echt hun vruchten af te werpen.
En wederom een overwinning voor de jeugd van IBC. Vandaag hebben namelijk alle jeugdteams gewonnen ergens moet de jeugdleiding het toch erg goed doen. Proficiat allemaal !!! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Persbericht
I.B.C.'03/RKVCL JO9-1

Vandaag stond het jaarlijkse persmoment op het programma. Na de wedstrijd werden de foto's gemaakt die in de landelijke media en voor de gadgets van de spelers gebruikt zullen worden.

Maar voor dit alles stond de wedstrijd tegen de Ster uit Stein op het programma.

Na een goed begin waarbij Tycho de 1-0 scoorde was IBC even het spoor bijster op t middenveld, dat resulteerde in drie afstandsschoten die afwisselend binnen een minuut de kruising invlogen bij keeper Lars. De 2-3 van Raf en de 3-3 van Luca met z'n rechter chocoladebeen brachten een evenwichtige ruststand op het bord.

Na rust met Keeper Raf en een gedreven Lars gingen de mannen van meesterbrein Micha op jacht naar hun derde competitieoverwinning. Een onnavolgbare Finn wist na een pegel op de paal drie keer het net te vinden. Semmy Jacobs kon ook twee keer langs de Steinse defensie glippen, na goed voorbereidend werk van Kyan. Het slotakkoord werd gegeven door de Luca's tweede na geweldig storend werk van Lindsay, die vandaag zelf haar doelpuntentotaal niet kon opschroeven.

Al met al een terechte 9-3 overwinning. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen het grote Scharn op het programma. Om 10:15u zal men aftrappen. Helaas heeft Foxsport geen rechten tot het uitzenden van deze topper. U zult dus live aanwezig dienen te zijn of geduld moeten betrachten totdat de media het verslag zal communiceren.

Vanaf 32 oktober zullen alle gadgets van de spelers beschikbaar zijn via de zegelacties bij alle Edah supermarkten!

Was getekend

Ronald de Boer
Analist bij IBC TV ... See MoreSee Less

View on Facebook

IBC’03/RKVCL JO13-1 - Slekker Boys JO13-2 9-5

Vandaag stond alweer de 3e competitiewedstrijd op het programma. Thuis in itteren werd om 10 uur afgetrapt tegen de Slekker Boys uit Echt.
Er stond een flinke wind en er werd gekozen om de 1e helft met de wind in de rug te spelen.
Al in de 2e minuut mogen we aanleggen voor een strafschop, die we helaas missen door goed keeperswerk.
Slekker Boys lijkt echter hierdoor wakker geschrokken te zijn en gaan vol op de aanval. In de 5e minuut lukt het ze ook nog om een doelpunt te maken, 0-1. Gelukkig schrikken wij hier ook wakker van en scoren gelijk tegen en komen op 1-1.
We beginnen dan eindelijk een beetje te voetballen zoals we graag willen en gelukkig wordt dat ook beloond. We komen via een mooie aanval over links op 2-1.
Hierna missen wij nog enkele flinke kansen en als je ze zelf niet maakt dan vallen ze natuurlijk wel aan de andere kant. Slekker Boys komt dus nog voor rust op 2-2.

In de rust enkele omzettingen gedaan, en Reno de opdracht gegeven om alleen bij de aanvoerder van Slekker Boys te blijven. Dat was hun beste man in onze ogen.

Na rust beginnen we niet goed en binnen 4 minuten vallen 4 doelpunten. 4-4.
Hierna herpakken we ons en beginnen wederom te voetballen zoals we graag willen. Hun aanvoerder zit stevig in de tang bij Reno, waardoor we eigenlijk nog vrij eenvoudig uitlopen naar 7-4.
Door een foutje achterin scoort Slekker Boys wel nog de 7-5, maar dat mocht niet meer baten want ook wij scoorden nog 2x en bepaalden dus de eindstand op 9-5.

Doelpuntenmakers: Maurice 4x, Enzo 4x, Igor 1x. ... See MoreSee Less

View on Facebook

IBC'03/RKVCL JO11-1 - Geleen Zuid JO11-4 4-2

De 2e competitiewedstrijd nadat wij verleden week zaterdag vrij waren was thuis Geleen-Zuid.
Doordat we vandaag te maken hadden met 4 afmeldingen werd Tycho van de JO9 benaderd om ons uit te helpen en dat wilde hij wel, dank daarvoor 🖒🖒.
Bij het betreden van het veld zagen we dat te maken kregen met een fysiek sterke tegenstander, en onze JO11 was een beetje onder indruk nog voordat de wedstrijd moest beginnen.
Dus snel nog voor wedstrijd duidelijk gemaakt dat "groot" uitzien niets wil zeggen en dat dus het zaak was om de bal goed rond te spelen en onnodige duels hierdoor proberen te vermijden.
Dit werd goed opgepakt door de mannen en meiden.
Meteen in de wedstrijd werd duidelijk dat wij voetballend beter waren en de tegenstander achteruit moest.
Door dit goed begin van de wedstrijd nam de JO11 een verdiende 2-0 voorsprong.
Helaas kwam de tegenstander onnodig terug in de wedstrijd na een foutje in onze verdediging, 2-1.
Dit was tevens de ruststand.
Na rust ging de JO11 weer goed van start en kreeg een aantal grote kansen om de tegenstander op een grotere achterstand te zetten echter de kansen werden niet benut.
Geleen-Zuid stelde hier voetballend niet veel tegenover, het enigste wat men steeds probeerde was met een verre uittrap van de keeper(wind in de rug) onze verdediging in de problemen proberen te brengen hetgeen ook nog een keer lukte waardoor het geheel onverdiend 2-2 werd.
De JO11 liet zich hierdoor niet uit veld slaan en bleef zich voetballend een weg door de verdediging van de tegenstander zoeken.
Uiteindelijk werd de ploeg die het meeste aanspraak maakte op de overwinning beloond en door 2 doelpunten nam de JO11 een 4-2 voorsprong.
Dit werd nu niet meer uit handen gegeven zodat wedstrijd verdiend werd gewonnen.
Zo zie je maar fysieke uitstraling zegt niet alles, voetballend kun je veel goed maken.
Goed gedaan Mannen en Meiden.👊👊

Doelpuntenmakers: Raoul 3x en Amine 1x. ... See MoreSee Less

View on Facebook

IBC'03/RKVCL JO15/1 - HASLOU JO15/4 4-0

Na het gelijke spel eerder in de competitie tegen Scharn (2-2) vandaag de thuiswedstrijd tegen Haslou.

Door flinke blessureleed in het team waren wij vandaag erg blij met de hulp van de JO13 spelers Milan, Enzo en Maurice waarvoor dank.

De wind zou vandaag een belangrijke rol spelen. De eerste helft vol windje tegen. Helaas kwamen we hierdoor niet ons spel en bleef het niveau laag. Gelukkig had Haslou ook niet veel in te brengen. Ondanks dat we zelfs een penalty kregen ging we de rust in met 0-0.

Na rust een ander spelbeeld. Een veel beter spelend ibc/vcl. De dekking onder leiding van Noah stond als een huis en voorin werd er af en toe echt erg goed gecombineerd. Dit resulteerde in een heuse hattrick van Mike Koch. Vlak voor tijd wist eerste jaars JO13 speler Maurice Ras de eindstand op 4-0 te zetten. Een mooi resultaat. Ga zo door mannen en dames.

Doelpunten: Mike Koch (3) en Maurice Ras

Wie van de ouders/supporters langs de lijn vindt het leuk om van iedere wedstrijd een kort verslagje te maken met daarin vermeld de doelpuntenmakers? Graag even aangeven bij de trainer of bij Jordi of Micha. Altijd leuk voor de spelers om na afloop na te lezen. ... See MoreSee Less

View on Facebook

IBC'03/RKVCL JO08/1 - SCHARN JO08/3 5-2

Vandaag weer een wedstrijd van onze JO8. Dit keer tegen Scharn die ook nog geen wedstrijd verloren hadden. Kom maar op dachten wij.

Helaas zonder Sem H(beterschap!!) maar met onze dame Myka als versterking die met veel plezier haar eerste wedstrijd speelde. Met een beetje geluk had ze vandaag zelfs direct haar eerste doelpunt kunnen scoren. Top gedaan Myka. Dylano stond vandaag in de goal en werd maar 2 keer gepasseerd.

Door in de eerste helft goed over te spelen maakte Scharn weinig kans. Romain maakte de eerste. Waarna Scharn voor de rust gelijk kwam. In de tweede helft kwam de tegenpartij op achterstand door goalen van Giovanni (3st.) en Sem Sp.(1).

Er werden meerdere kansen gecreëerd maar helaas ook een hoop gemist. Bijna iedereen had zijn kans, ja ook Diego, Myka en onze jarige Dani.
Uiteindelijk hebben we vandaag allemaal top gespeeld. Wij hebben genoten van het spel en de lol die jullie hadden. Makkers dank je en nog een fijn weekend.

Doelpunten: Romain, Giovanni (3) en Sem Sporken. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Leonidas JO17/2 - IBC'03/RKVCL JO17/1

Helaas regende het in Wolder zaterdag ook. De JO17 moest er naartoe om tegen Leonidas aan te treden. Vooraf gedacht dat het niets zou worden met die ellendige regen. Maar het tegendeel was waar. Een geweldige enerverende wedstrijd kregen we te zien. Met vlagen heel goed voetbal en ook weer momenten die niet om aan te zien waren.
Vanaf de eerste minuut zat Leonidas er goed op en zetten ze ons stevig vast op onze helft. We kwamen er lastig onderuit en gaven toch wel enkele kansjes weg maar we hielden goed stand. En wat krijg je als de tegenstander niet scoort? Juist dan scoren wij wel ff. Leonidas kreeg in een paar minuten ff les in effectiviteit. Doordat we goed samen bleven spelen en naar de juiste oplossing bleven zoeken, lukte dit op een gegeven moment. De vandaag zeer goed spelende Rene zette goed door over rechts en haalt netjes de achterlijn uit het boekje mooi voorgelegd, zodat de meegelopen Jules de bal er lekker kan inprikken 0-1. Kort er op volgt een vrije trap van Luc, door de natte omstandigheden glipt de bal weg bij de keeper en als de keeper uit de goal is dan weet Youri er meteen raad mee 0-2. Leonidas is het ff kwijt want bij de volgende aanval is het Guy die er op rechts vandoor is. Ook hij legt mooi voor en deze keer is het Mik die de hoek mag uitkiezen 0-3. Helaas krijgen we nog een penalty tegen en een zeer onfortuinlijke goal, waardoor we met 2-3 de rust in gaan. Na rust is het wederom Rene die zijn ploeg op sleeptouw probeert te nemen. Met een geweldige rush van eigen helft, waarbij hij nog een smerige tackle moet ontwijken gaat hij alleen op het doel af 2-4.
Dan breekt er helaas een zeer rommelige fase van ons aan. We vergeten weer samen te voetballen en staan weer in de 'playstation modus'. Hierdoor wordt Leonidas sterker en het lukt hen ook weer om terug in de wedstrijd te komen. Opeens is het 4-4 en is alles weer mogelijk. In het veld onstaan wat irritaties en het wordt allemaal wat onvriendelijker. Ook deze keer is het Rene die zijn boosheid omzet in daden. Hij eist de bal op het middenveld op en stoomt op naar de goal een geplaatst schot in de linkeronderhoek zorgt voor de 4-5. Na deze goal zijn we weer bij de les en spelen we de wedstrijd gedisciplineerd uit. Eindstand 4-5, klasse pot met veel spanning TOP! De zon is er zelfs van gaan schijnen 😉 ... See MoreSee Less

View on Facebook